Utmaning – i öppenhet

Jaha, jag har blivit utmanad av Anzan att berätta 7 sanningar om mej! Snacka om kedjeinlägg i bloggvärlden. Jag är vanligtvis sjukligt tveksam till att delta i vidareskickningar och tvingande kramis-mejl för att inte drabbas av någon olycka, men som sociologiskt fenomen är det ju skoj att studera :)

Utmaningen går ut på följande:
1. Länka till den som har utmanat dig. Gjort ovan.
2. Berätta sju sanningar om dig själv. Se nedan.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg. Se de jag skrapade ihop.
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de vet om utmaningen. Oj, hur ska jag hinna det?

1: Jag älskar Brynäs!
2: Jag är väldigt lat :)
3: Mitt favoritgodis är Lonka Fudge.
4: Jag vill bli diktator!
5: Jag är fasligt blyg.
6: Mitt vänstra ben är längre än mitt högra.
7: Jag har ljugit för polisen.

Så nu skall jag utmana ytterligare sju stycken. Jag utmanar Åsa, Andreas, JeffreyMarkattan, Den hemska tvillingen!

11 thoughts on “Utmaning – i öppenhet

 1. Jaha, vad har vi lärt oss av detta? Att A, inte skicka utmaningar och B, att inte anta utmaningar, av vilket slag det månne vara. Tog ju en hel kväll i anspråk. Nä hördu, jag har ju redan klart och tydligt deklarerat att jag inte, jag upprepar INTE, ska vara delaktigt i sådant här ”skicka-vidare” någon mer gång…
  Men för den här gången fick det gå an. Markattan lovar att det är värt att läsa om mina sanningar, åtminstone en av dem kan nog av somliga anses som lätt provocerande, vilket också är min avsikt.

  Markattan

 2. Haha….fasligt blyg. Är det ett självdestruktivt beteende man har om man är föreläsare då…..Då kommer jag applådera högre än någonsin nästa gång jag lyssnar på dig som föreläsare för jag tror nog att jag kommer höra på dig igen!

 3. Näru, Markattan, jag vet hur det känns. Jag hade bestämt mig för att aaaaldrig ställa upp på kedje-väckelser what-so-ever, men lockades ändå in. Jag tror att jag var ganska så sugen på den extra trafiken som kan genereras genom en sån här övning :) Häpp, så enkel är jag :D

  Och visst är jag blyg, Anzan. Eller, hmm, har kallats för ”bister” av människor jag träffat för första gången. Jag tror att jag har svårt att vara aktivt framåt och öppen+krävande vid första kontakter. Detta klassificeras av mig lite för enkelt som ”blyghet” :) Och visst finns det självdestruktivism i mig! Massor, men vilka sidor det visar sig genom kvarstår för min omgivning att hitta ;)

 4. Ja det var tusan vad många läsare man plötsligt fick, det lär ju inte hålla i sig, men vad tusan, det är lika så bra. Fast ibland är det kul när egot får en liten boost.

  Vi gör om det någon annangång va?

  Markattan

 5. Pingback: Rollebollen » Blog Archive » »Personal challenge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *