Slutspel för oss, slut på säsongen för dom

Så gick då Brynäs till slutspel. Äntligen! Stackars Timrå fick pisk som vanligt, det är ju så det ska vara om man är en farmarklubb. En Silfverberg dominerade matchen, denna gången Jakob som pytsade två mål, förr det begav sig var det brorsorna Jan-Erik (3) och Conny (11) som stod för showerna. Nästan lika stora som bröderna Salming i denna famösa Gävle-klubb :)

Nästan lika kul som att Brynäs gick vidare var att Djurgården hamnade i inge-mans-land :) Dom kan gott stänga säsongen nu, packa trunkarna och använda sina feta 08-löner till att lapa sol på nån sydostasiatisk beach eller nåt. Dom har så många onödiga SM-guld att det bara är skönt att slippa dom i fortsatt spel om mästerskapet :D Nej, nu är det Brynäs, Skellefteå, Luleå och Timrå som ska vidare. Synd på Modo, men trist säsong och när messias inte levererar lamslås landet ;) Om Leksand dessutom går upp samtidigt som Brynäs tar SM-guld så är ju lyckan fullbordad. Oj vad jag hoppas!

Jag fattar inte varför jag låter mina vi-o-dom-känslor komma fram så starkt när det gäller hockey, men hey, nånstans måste väl jag få pysa också. Jag som är så oootroligt gemensam och tillsammans till vardags ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *