Väl godkänt på Sundsvall 42

Idag har Sundsvall 42 startat. Vi har haft den första dagen med föreläsningar i delkonferensen om öppenhet, delaktighet och samproduktion. I år fokuserar vi på Open Innovation och Open Source. De föreläsare och samtal vi haft idag får väl godkänt. Det hände mycket i mitt huvud under föreläsningarna och fick mycket insikt.

Ikväll ska jag hålla välkomsttalet på banketten. Det blir ju spännande om än en gnutta nervöst. Vi har hört så många bra föreläsare och föredragshållare idag att jag blir matt bara av att jämföra mig med dem. Vilket jag ju inte ska göra, utan bara vara mig själv ;)

Jag kommer att toucha kognition som ju fascinerar mig stort just nu. Och eftersom man presterar bättre när man är på bra humör har jag ju bra förutsättningar eftersom jag just fått ett VG på min inlämningsuppgift om problemlösning och implicita minnen :) Det är det tredje VG:t i rad så nu vore det väl fanken om jag inte skulle få ett VG på hela kursen när det bara är två uppgifter kvar. Jag, tävlingsinriktad och överambitiös? Nääääee…. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *