Framme till slut

Och tolv timmar försenade landade vi på Gardemoen strax före ett inatt. Inget flytog gick så vi hittade flygbussen, som skulle ta oss direkt till Radisson sas det. Hotellet låg sist i kedjan av stopp trots att vi tyckte att vi åkte förbi hotellet på vägen!? Väl framme visade det sig att vi hamnat på fel j-a Radisson och fick åka taxi tillbaka till Radisson Plaza som var rätt destination.

Usch och fy vilken dag :( Nu ska jag sova för om fem timmar startar vi igen…och gudarna ska veta om jag nånsin kommer att ha nytta av erfarenheterna av den här dagen ;)

7 thoughts on “Framme till slut

 1. Du får en affirmation av mig: ”Min framtid är lysande. Jag lever med oändlig kärlek, ljus och glädje. Allt är bra i min värld.”

  Som gotlänning säger jag: De ordna si :-)

  Strålande föreläsningar på Sundsvall42. Såg alla tre. Vi var väldogt nöjda jag och mina kollegor.

 2. Skön inställning och vilken vacker affirmation :) Med en sån kommer lyckan leende mot dig förstår jag ;)

  Och tack för din fina återkoppling från konferensen. Det var en rejäl utmaning att få ihop alla tre spåren och knyta ihop dem så att de uttryckte mina tankar om förståelsebaserat ledarskap och andra klokskaper :)

  Det är såna som du, och värmen du sprider som gör mina dagar :D

 3. Den där affirmationen skulle någon gärna få sända till mig med. Kan man snatta den rätt av eller blir man anmäld hos bloggpolisen då?

  I övrigt har jag bara en sak att säga: får du lite tid över i Oslo, stick upp till ”Grönnelycka” och gå på Mucho Mas och ät en god måltid. Ett måste när man är där. Mycket mat, billig mat och trevlig personal. Det är ett litet intimt ställe med ett fåtal platser men alla får plats.

  När man är där så haglar affirmationerna tätt. Inget kan få mig att inte tycka att jag är värd allt som finns när den trevliga servitrisen ställer en kall öl och en fulladdad tallrik mexkäk framför mig. Och vilken konst som hänger på väggarna sen….. Du skulle bara veta

  :-)

  Markattan

 4. Jag ser att du varit inne och läst min blogg. Tack för besöket. Gör gärna om det igen för då kan du, utan att behöva spela, vara den bäste av bloggare. Ja du har fått en liten utmärkelse…

  Markattan

 5. Vad glad jag blir av dina kommentarer här :) Och oj vad rödnande rodnande jubelnöjd jag blir när jag ser ditt inlägg :D Jag förutsätter (!) att det är i rangordning du ställt upp oss, och inte i bokstavsordning på efternamn ;) Jättekul! Tack!!

  Jag läser din blogg, så ock några till, men har ärkans svårt att svara runt :) Jag tror att jag drabbades av en allvarlig Ångestus Prestationus i unga år, säg en dag eller två gammal :) Den sitter i än, och gör att denne herre inte kan skriva inlägg, kommentarer eller kommentarer på kommentarer kort och enkelt utan att tro att det är detsamma som lamt, okänsligt och oduktigt :)

 6. Utan inbördes tävlan, borde jag ha skrivit utan att för den delen ta udden av din storslagenhet. ( men bara så här mellan dig och mig har du ju givetvis rätt, jag rangordnar)

  Du som är en så fantastiskt duktig och sprudlande skribent som får så mycket gott ur kommentarerna borde väl veta att det betyder så mycket när någon reflekterar, om än så lamt, okänsligt eller oduktigt.

  Men å andra sidan Peter, precis som jag skrev, var och en blir lycklig på sin blogg och gör som h*n själv finner bäst. Och det är väl fantastiskt med bloggosfären, man får göra det som faller en bäst in. Blogga, läsa, kommentera, förkasta, debattera eller helt enkelt skita i hela grejen.
  Och det bästa av allt, så länge internet lever kan åsiktspolisen tycka vad de vill för det här forumet lär de inte ta kål på i första taget.

  Markattan tackar för läsandet och går nöjd till sängs med en from förhoppning att kommande dag ska ge dig minst lika stor tillfredsställelse som denna.

 7. Kunde inte ha sagt det bättre själv :) Du förtjänar det cred du får från andra håll för din lingvistiskt välansade blogg ;)

Kommentera