Ibland kan man behöva lugn

Åkte på midsommarledighet i Tärnaby förra torsdagen. Lovade vitt och brett att jag kunde ha telefonmöte i bilen och granska ett dokument under helgen och till och med producera lite återkoppling. Det kan ju låta korkat, visst, men det är en investering för att kunna ta vila när semestern kommer utan för mångta lösa trådar. Det är i varje fall vad min rationella del försöker säga min sunt förnuftiga del av hjärnan ;)

Väl uppe i Tärnabys fjällmarker där myggen precis börjat kläckas inser jag att datorn är kvar hemma i stan. Hur i helsike gick det till? Vi åkte på torsdag vid lunch och jag hann vara på ett möte på förmiddagen. Så jag hade bevisligen haft datorn i bilen men tagit ur den innan vi packade!? Någon del av mig hade medvetet packat ur prylarna och gett blanka tusan i att packa tillbaka dem. Inte ens ett anteckningsblock hade jag med mig. Jag hade lite mejlväxling via telefonen men basicly så var jag arbetsfri hela helgen. Det poppade och sprakade i huvet av och till men det hade ingenstans att ta vägen så det har bara lagrat upp sig :) Rent fysiskt har vi dock haft mycket att göra. Både gräsklippning, sjösättning av båten, installation av sommarvattnet, vedstapling och så lite fiske. Innan vi åkte hem i söndags blev jag tvungen att skriva små notiser i anteckningsappen för att inte glömma bort alla saker jag ska göra innan fiskeresan på onsdag, smarta koncept som jag måste beskriva och insikter som jag bara vill komma ihåg.

Men det var rätt skönt att ladda batterierna, både mentalt och fysiskt. Hem körde vi på kort tid, jag var pigg och alert alla femtio mil! Hemma hann jag med en springtur på ny rekordtid. Öppnade första halvan i 4:30-tempo men tvingades sedan bita i gräset och rundade de 7,6km till slut på 38:40, en dryg halvminut snabbare än tidigare :D

Så det kan vara skönt ibland att få lite lugn och ro :) Förhoppningsvis hinner jag få ur mig mer ur systemet så att jag kan vara till fullo avslappnad när vi drar till Kreta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *