Det satt en lapp på kylskåpet

Sitter på jobbet, de sista febrila minutrarna innan den hägrande fiskeresan till Kiruna och Råstojaure. Jag har gjort en omtenta på kognitionskursen, den sista som är kvar. Det sket sig den här gången också. Jag fick 11 rätt av 20 möjliga och är sur som ättika. Man ska ha 12 för tt få godkänt så nu måste jag göra den en gång till innan måndag 1200 för att få ut poängen :( Jag fattar inte hur det kan gå så erbarmligt illa när det gått så bra i de skriftliga uppgifterna!? Det är inte underligt att jag känner mig lite sänkt efter tre underkända online-tentor…

Då är det skönt att ha andra ställen att hämta energi från. Snart ska jag lämna kontoret för att ha en myskväll med Mia, utan barn. Jag har packat klart för resan så jag kan fokusera på en stund med rosévin, räkor, rökt lax eller annat gott. Dessutom så hämtar jag kraft i andra exempel på att jag är värd mer än en sketen tenta. När vi kom hem från Tärnaby i söndags satt en lapp på kylskåpet. Den ger så mycket glädje och energi, ur så många olika perspektiv att det kan lyfta mig ur vilken grop som helst :D

2 thoughts on “Det satt en lapp på kylskåpet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *