Jag är bättre än försvarshögskolan

Den undersökning som försvarshögskolan genomfört om radikalism i Rosengård har fått skarp kritik. Det visar sig nu att de som genomfört undersökningen dessutom förstört allt insamlat analysmaterial! Det första jag fick lära mig i sociologikursen var kraven på vetenskaplig proffessionalism :) Det innebär att man ska klara objektiva granskningar av sina analyser och slutsatser. Och det innebär i sin tur kravet att redovisa sitt material. Och det hade alltså försvarshögskolan missat ;) De blir därför sannolikt åtalade för detta.

Sån tur att jag har kvar, och dessutom publicerat, allt underlag till toalettstädningsrapporten. Vem vill bli åtalad, egentligen ;)

5 thoughts on “Jag är bättre än försvarshögskolan

 1. F…ett f! Professionell, professionalism.
  Tänkte att du kanske ville veta…

  F´låt

 2. Äh, dra’ren där om Röluvan också :) Tänk dig rubriken ”Peter Forsberg blir profs i Quebec”. Det låter ju rena norsk ;)

 3. Tänkte inte på det…fast ändå liksom…Bäst att spara f:en i professionalism så att de räcker till proffsen.

  Ha´re

 4. Glädjande nyheter följer, som jag hoppas du gör en ny bloggpost om.
  Citypolisen i Stockholm mottog igår fredag 30/1 2009 klockan 17.00 en polisanmälan mot Försvarshögskolan för att de förstört källmaterialet som lundaforskarna begärt ut. Anmälan har diarienummer:

  0201-K29877/2009

  Det går bra att ringa Citypolisen för att få bekräftat att det finns en sådan anmälan med det diarienumret som avser förstört källmaterial. Sprid gärna detta meddelande!

 5. Spännande. Det ska bli intressant att se vad det leder till :) Vårt rättssystem är ju till för att vi ska kunna få sådana frågor utredda, och visst det är till för en hel del mer också ;)

Kommentera