Resultat i sociologi gör mig schizofren

Å ena sidan, jag är skitsur :( Ynka 16 poäng på sista uppgiften när man kunde ha 25! Det var “intressant ämne, bra arbete med flera kvaliteter” men inte hjälpte det, suck. Stor suck! Nog fan är jag bättre än så!?

Å andra sidan, jag fick ett B på hela delkursen Vetenskaplig metod när denna sista skituppgift räknades in :) Hallå killen! Du skulle nöja dig med godkänt, vilket är ett E i betygsskalan A-F. Att då få ett B är ju jätteroligt, nej helt otroligt fantastiskt bra :D Jag är så nöjd så nöjd…

Och detta slutar med att de två polerna snurrar kring varandra. Utan möjlighet att varken träffas eller släppa taget. Kanske är det det som skapar rörelsen?

2 thoughts on “Resultat i sociologi gör mig schizofren

  1. Vi tycker att du verkar ha allt under kontroll. En av oss tycker dock att du har problem, allvarliga problem. Nej, en annan av oss tycker inte alls det och att du har god förståelse om dig själv. Åandrasidan sa en av oss att du borde stava bättre, men ingen av oss tror att du är scizofren :-)

  2. Så trevligt att ni alla ville titta in och kommentera. Både jag och peterA gillar ju uppmärksamhet, så vi gillade er kommentar ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *