Jag drar till badet nu

Tja, ville bara säga att vi drar till badet en stund nu, så jag finns inte tillgänglig på ett par timmar. Barnen har höstlov och har begärt en heldag på badet med pappa :) Så nu har vi laddat med cyklop, simglasögon, badrockar och annat för att mysa på Sporthallsbadet. Det skulle ätas lunch där också har jag fått reda på ;)

Hann dock flinka in en del tankar om Bourdieus teorier om sociala fält, och det kändes som att det landade en puck när jag formulerade mitt svar till tentan. Jag hittade historiekopplingen på ett sätt jag inte riktigt väntat mig, så det känns bra :D

Skönt det, för Brynäs kräftgång de senaste fyra matcherna är inget som glädjer direkt :( Matchen igår? Jag vet inte. Spelades det elitseriehockey igår? Det har jag redan glömt ;)

Vi ses sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *