Jag har fått ett B

Så kom äntligen betygen på vår uppsats om en mängd sociologiska begrepp och teorier, du hittar hela texten på sociologi-sidan. Jag fick ett B, vilket betyder ”B Mycket bra – Studenten visar mycket bra resultat i förhållande till de krav som ställs i lärandemålen.”. Jag hade ju föresatt mig att klara av ett E som betyder Tillräckligt resultat, så jag blev ju jätteglad förstås :) Men sen insåg jag att det egentligen var ett misslyckande eftersom jag lagt ner för mycket tid och energi och skjutit vilt över målet ;) Nåja, det får jag ta. Just nu är jag löjligt lycklig över detta B, mitt första universitetsbetyg! Den första uppgiften gav ”pass” och den tredje uppgiften fick jag ”pass” på i förmiddags. Fånig och fåfäng, visst, jag vet, men det spelar ingen roll. Jag är ju glad och stolt!

2 thoughts on “Jag har fått ett B

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *