Har vi inte kommit längre?

Bodde på Hotell Terminus i Stockholm inatt och förbluffas över att vi fortfarande är kvar i åttitalet!? Jag tänker inte på lamporna som inte funkar, eller uttagen som saknar ström eller de slitna korridorerna. Det kan ju faktiskt vara så att de är kulturminnesmärkta och vill bibehålla en tidsenlig profil. Jag tror inte att det är så, men eftersom jag inte vet ska jag inte döma för hårt.

Däremot tycker jag att det är rena natta när ett hotell fortfarande kör med tvålar i pappersförpackningar!? Miljömedvetenheten verkade inte vara på topp på hotellet och jag såg med förvåning hur lite man tänkte på förpackningar och förbrukning… Jag trodde nog att det var standard med behållare för flytande tvål och schampo på bad och toalett. Jag trodde att tiden för små margarin- och smörpaket till frukosten sedan länge var över. Den klassiska texten ”Om du vill använda din handduk…” vill man ju liksom ha som en påminnelse om att tänka till. Men det saknade jag verkligen här :(

Nej, även om vi på IT-Arkitekterna inte ännu uppfyller alla våra krav på ansvarsfullhet så förväntar jag mig en större medvetenhet av de hotell jag bor på!

2 thoughts on “Har vi inte kommit längre?

  1. Jag tyckte om de 4 stjärnorna som det var klassat som eftersom det fick mig att fundera en hel del på vad som ligger bakom klassningen – still clueless! :)

  2. Såg ju sedan att två av stjärnorna var ditkluddade med gul tuschpenna ;) Och clueless va, det är ett ord som förföljt mig två dagar :D

Kommentera