Lilla Världscupen B-finaler i Duved

Nu är vi på plats i Duved. Det var en jobbig tripp hit med snörök och full storm bitvis. Bortom Åre var vägen mot Storlien ofarbar och vi hade tur som kom fram så helskinnade som gjorde :) Äntligen är det minusgrader och den frusna smältsnön kommer antagligen att bli ganska hård så jag ska försöka leta mig ett nytt bryne idag. De slits så jäkla fort när jag bryner, måste vara något handhavandefel kanske ;)

Träning SL och GS idag, träning SG och genomåk i banan imorrn. Tävlingarna börjar sedan med SG på fredag. Jag har med mig dubbla kameror för att vara beredd och ska försöka få med mig känslan av världscup hit till bloggen :) Hoppas dessutom kunna publicera några bilder under tränings- och tävlingsdagarna.

Önska oss lycka till :D

2 thoughts on “Lilla Världscupen B-finaler i Duved

  1. Tack Åsa, just nu snöar det blöta lappvantar så det blir inte mycket bevänt med fotograferingen, men vi har kul ändå :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *