Gruppuppgiften klar och godkänd

För en månad sedan fick jag underkänt på en uppgift i kognition :( Jag blev sur och less och det påverkade min prestation i den stunden, och jag skrev ett inlägg om det i affekt. Efter en natts sömn och drömmar om en ny fotoskrivare vaknade jag upp pigg och hämtade kraft i känslan av att det är små små detaljer bland allt som är jag :) Jag har ju aldrig blivit underkänd tidigare, bortsett från den där unkna 2:an jag fick i Väg-och-trafikplanering i byggfyran, så det var en ny upplevelse! Det var dessutom i en gruppuppgift vilket gjorde det extra intressant att se hur vi tillsammans skulle kunna fixa en ny uppgift under tidspress där alla deltagare gått vidare med nya kurser eller projekt.

Vi harvade på en del och med några starka insatser så skrev vi om 60% av innehållet och chansade på att åtminstone få ett G, jag menar nån hygiennivå måste man väl kunna prestera!? ;) Men igår kom svaret tillbaka och vi fick ett VG, och det känns väldigt skönt och lättsamt. När jag dessutom läser rapporten Missförstår vi varandra? så är den ju riktigt bra.

Helt klart värd ett VG, och med det stängde jag delkursen Social interaktion och kognition 7,5hp med raka VG genom alla uppgifter och tentor :) Det spelar ingen roll egentligen eftersom det roliga är att lära sig, men det är kul att få ett bevis på sin egen excellens ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *